Villa MEA


Ako želite provesti odmor na Jadranu, daleko od buke i užurbanosti, Villa MEA upravo je ono što tražite. Skrivena od očiju javnosti, pruža intimu i nezaboravan odmor u mirnom mjestu Križišće nedaleko od Kraljevice i Crikvenice te Rijeke.

Kameni zidovi sagrađeni još 1927. godine, ljeti nude bijeg od vrućina, a za one koji vole uživati na suncu tu je privatni bazen s dječjim bazenom za najmlađe. Ako osvježenje želite ipak potražiti u moru, Uvala Scott udaljena je svega 6 km kao i Kraljevica te prekrasna Crikvenica na udaljenosti od 10 km, koja osim šljunčanih plaža nudi i noćni život. U krugu od 20 km je i veliki lučki te povijesni grad Rijeka koja Vas svojim znamenitostima vabi da ju posjetite. Poznato skijalište Platak je udaljeno 30-tak km od ville tako da su i zimske radosti na dohvat ruke.

Sadašnji izgled ville je komplentiran 2014. godine. Tako vanjski sadržaj, osim parkinga za do 4 automobila, također pruža hladovinu u kojoj možete uživati u jutarnjoj kavi i doručku, te roštilj i peku za obiteljska druženja ili zabave.

Kroz unutrašnjost ville, također će Vas pratiti kameni zidovi, gdje nudimo blagovaonu sa stolom za 10 osoba, komotnu kuhinju i dnevni boravak u kojem uz čašu vina možete uživati uz kamin ili TV s više od 900 programa. Za one željne zabave, na raspolaganju su i karaoke. U ponudi je 5 soba, opremljene klima uređajima i TV-ima te svojim kupaonicama.

Villa MEA svojim će sadržajem zadovoljiti i one najzahtjevnije, bez obzira da li tražite miran odmor ili zabavu s prijateljima.